Menu
Menu

CASA CR

kickoffice casa cr bespoke forniture straw woven4
kickoffice casa cr home residential flos bespoke forniture
kickoffice casa cr livingroom armchair bespoke forniture kerakoll resin epoxy2
kickoffice casa cr oblo porthole glass
kickoffice casa cr living dining space flos resin epoxy kerakoll kryptonite
kickoffice casa cr bedroom desk bespoke palette
kickoffice casa cr bathroom entrance colours bespoke
kickoffice casa cr bathroom vogue tiles catalano sfera
kickoffice casa cr bedroom wardrobe wallpaper blue palette bespoke forniture
kickoffice casa cr home residential flos kriptonite forniture
kickoffice casa cr kitchen living oblo porthole
kickoffice casa cr bedroom door bespoke forniture blue palette
kickoffice casa cr livingroom armchair yellow resin epoxy kerakoll
kickoffice casa cr bathroom vogue tiles oblo porthole
kickoffice casa rc design process plan
kickoffice casa cr bespoke forniture straw woven4
kickoffice casa cr home residential flos bespoke forniture
kickoffice casa cr livingroom armchair bespoke forniture kerakoll resin epoxy2
kickoffice casa cr oblo porthole glass
kickoffice casa cr living dining space flos resin epoxy kerakoll kryptonite
kickoffice casa cr bedroom desk bespoke palette
kickoffice casa cr bathroom entrance colours bespoke
kickoffice casa cr bathroom vogue tiles catalano sfera
kickoffice casa cr bedroom wardrobe wallpaper blue palette bespoke forniture
kickoffice casa cr home residential flos kriptonite forniture
kickoffice casa cr kitchen living oblo porthole
kickoffice casa cr livingroom bedroom blue palette bespoke forniture
kickoffice casa cr bespoke forniture detail straw woven2
kickoffice casa cr livingroom light flos
kickoffice casa cr livingroom armchair yellow resin epoxy kerakoll
kickoffice casa cr bathroom vogue tiles oblo porthole
kickoffice casa rc design process plan

casa cr

  • category
  • year
  • location
  • type
  • client
  • status
  • residential
  • 2020
  • Milan
  • commission
  • private
  • completed

The context is a building of the early twentieth century, with a small apartment  completely overlooking a quiet and lush courtyard.

In the original layout, kitchen and services were placed in the central part of the apartment. This setting has been completely overturned, leaving space for a living area in continuity with the kitchen, while the bathroom and bedroom have been moved to the two sides of the apartment. The three windows overlooking the courtyard are therefore able to ensure a great brightness to the central space of the house. The parquet floor, the checkered cement tiles, the frame of an ancient fireplace and the double-leaf doors have remained the trace that links this apartment to its origins while a dark green resin floor is inserted as a monochromatic and contemporary element to connect all rooms. Custom-made furnishings with wallpaper or Vienna straw coverings complete the spaces and personalize them with vibrant textures.