DISCOVER THE COLLECTIONS AT MARMORARIA
6/12 JUNE @DOPO? VIA BONCOMPAGNI 51/10
MILAN DESIGN WEEK 2022
DISCOVER THE COLLECTIONS AT MARMORARIA
6/12 JUNE @DOPO? VIA BONCOMPAGNI 51/10
MILAN DESIGN WEEK 2022
DISCOVER THE COLLECTIONS AT MARMORARIA
6/12 JUNE @DOPO? VIA BONCOMPAGNI 51/10
MILAN DESIGN WEEK 2022
DISCOVER THE COLLECTIONS AT MARMORARIA
6/12 JUNE @DOPO? VIA BONCOMPAGNI 51/10
MILAN DESIGN WEEK 2022
DISCOVER THE COLLECTIONS AT MARMORARIA
6/12 JUNE @DOPO? VIA BONCOMPAGNI 51/10
MILAN DESIGN WEEK 2022
DISCOVER THE COLLECTIONS AT MARMORARIA
6/12 JUNE @DOPO? VIA BONCOMPAGNI 51/10
MILAN DESIGN WEEK 2022
DISCOVER THE COLLECTIONS AT MARMORARIA
6/12 JUNE @DOPO? VIA BONCOMPAGNI 51/10
MILAN DESIGN WEEK 2022
Menu
Menu

CASA DGP

kickoffice casa dgp wallpaper bedroom jupiter10 blue
kickoffice casa dgp detail wall green applique brass
kickoffice casa dgp bathroom green shower light window
kickoffice-casa dgp bathroom sink top orange wood tiles
kickoffice casa dgp bathroom sink top orange wood tiles floor
kickoffice casa dgp wallpaper bedroom jupiter10 blue applique detail
kickoffice casa dgp kitchen table white brass grey
kickoffice casa dgp kitchen brass grey 2
kickoffice casa dgp kitchen detail grey
kickoffice casa dgp design process plan
kickoffice casa dgp wallpaper bedroom jupiter10 blue
kickoffice casa dgp detail wall green applique brass
kickoffice casa dgp bathroom green shower light window
kickoffice-casa dgp bathroom sink top orange wood tiles
kickoffice casa dgp bathroom sink top orange wood tiles floor
kickoffice casa dgp wallpaper bedroom jupiter10 blue applique detail
kickoffice casa dgp kitchen table white brass grey
kickoffice casa dgp kitchen brass grey 2
kickoffice casa dgp kitchen detail grey
kickoffice casa dgp design process plan

casa dgp

  • category
  • year
  • location
  • type
  • client
  • status
  • photo credits
  • residential
  • 2018
  • Milan
  • commission
  • private
  • completed
  • Allegra Martin

The young couple who owns this apartment had been impressed by the simple and bright spaces on the top floor of a building from the beginning of the last century. The clear view of the mountains above the roofs of an old neighborhood in the eastern side of Milan and some simple but authentic details typical of the construction of this period, had made them fall in love.

Aware of these premises, we thought of a discreet project with minimal changes to the layout for the sole purpose of allowing a more functional use of the spaces. A new volume has been inserted inside the bedroom to house the walk-in closet and a wardrobe, while the wall between the bathroom and studio has been modified to better accommodate wardrobes and storage spaces. Custom-made furnishings have been designed in order to optimize and enhance the spaces while the use of color and wallpaper have given the apartment a new personality while respecting the pre-existences.